ДИСТАНЦІЙНА РЕАЛІЗАЦІЇ ОСНОВНИХ ЗАВДАНЬ ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ

golovnaПід час онлайн-навчання фахівці психологічної служби продовжують діяльність, спрямовану на забезпечення реалізації головної мети і завдань психологічної служби – сприяння створенню умов для соціального та інтелектуального розвитку здобувачів освіти, охорони психічного здоров’я, надання психологічної та соціально-педагогічної підтримки всім учасникам освітнього процесу відповідно до цілей та завдань системи освіти.

Питанням організації діяльності практичних психологів в умовах дистанційного навчання було присвячено вебінар для практичних психологів закладів фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти, інституційного догляду та виховання дітей з теми «Діяльність практичного психолога в умовах дистанційного навчання». Захід проведено навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 21 січня 2021 року. У ньому взяли участь 66 практичних психологів.

У рамках вебінару під модеруванням методиста навчально-методичного центру психологічної служби Анни РАСТРОСТА практичні психологи обговорили особливості надання допомоги учасникам освітнього процесу в умовах дистанційного навчання.  

Зацікавлення та інтерес учасників викликав досвід роботи Інни САГЕР, практичного психолога Сумського медичного коледжу з питання використання можливостей соціальних мереж для здійснення просвітницької і профілактичної роботи, Тетяни КУЛИЖКИ, практичного психолога державного професійно-технічного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг» щодо особливостей і вимог до забезпечення умов і оформлення простору при онлайн-зустрічі,  Лариси БІЛОВОЛ, практичного психолога державного професійно-технічного навчального закладу «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» щодо використання Goole-інструментів для організації ефективної взаємодії з учасниками освітнього процесу.

За результатами вебінару учасники отримали інформаційні та методичні матеріали для практичного використання у своїй діяльності. З матеріалами вебінару можна познайомитися за посиланням   https://cutt.ly/OjFBIAa

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO