Про пробне ЗНО

 ЗНО 2021З метою ознайомлення із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця, 10 квітня 2021 року Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти буде проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

Через складну ситуацію з поширенням Сovid-19 у 2021 році кожний учасник зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Проте, додатково учасникам пробного ЗНО буде надано можливість завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021 і пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді у форми на спеціальний сервіс для визначення результатів.

Крім того, Український центр оцінювання якості освіти та ГС «Освіторія», за підтримки МФ «Відродження», підготують офіційні відеокоментарі до завдань пробного ЗНО-2021: експерти Українського центру докладно проаналізують кожне завдання й порадять, як отримати найвищий бал на ЗНО.

Реєстрація для участі в пробному ЗНО-2021 розпочнеться 5 січня і триватиме до 19 січня включно. Кожен охочий зможе зареєструватися для участі в пробному ЗНО на сайті відповідного центру оцінювання якості освіти.

Уже визначено вартість проведення пробного ЗНО. Вона різнитиметься за регіонами й коливатиметься в межах від 195 грн до 255 грн. По Харківському регіональному центру оцінювання якості освіти вартість пробного ЗНО становить 195 грн.

Матеріали для ознайомлення

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO