Семінар з Юнгіанської піскової терапії

DSC05417 result

З 27 лютого до 1 березня 2015 року відбувся триденний семінар з теорії і практики піскової терапії, який проведено Тетяною Петрівною Рєпновою, практичним психологом вищої категорії, кандидатом психологічних наук, головою Одеської обласної асоціації практикуючих психологів.

Упродовж трьох днів практичні психологи дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів області ознайомилися з теорією і практикою Юнгіанської піскової терапії, діагностичним, консультативним та психотерапевтичним інструментом аналітичної піскової терапії, розглянули етапи роботи з дітьми та дорослими з використанням технології психодинамічної корекції.

Довідка:

Юнгіанська піскова терапія – унікальна форма психотерапії, яка бере свій початок у Швейцарії та Великобританії (К.Юнг, Д.Калф, М.Ловенфельд). Голуба пісочниця, колекція з архітепічних та символічних фігур, різнокольорового піску та води є засобами для символічного самовираження клієнта. Фігури використовуються клієнтом для створення композицій чи образів на піску, що дає психологу та клієнту унікальну можливість дослідити свідомий та несвідомий світ створення композицій. Шляхом творчої роботи клієнт створює полікультурне поле для саморозкриття, самоактуалізації, саморегуляції, зняття напруги.

Технологія юнгіанської піскової терапії – одна з проективних методик і є символічним відображенням світу та руху особистості до психічної гармонії.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO