ОНЛАЙН-ГАЛЕРЕЯ ТВОРЧИХ ПОРТРЕТІВ УЧИТЕЛІВ

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2020 рік, 8 грудня  2020 року відбулася онлайн-галерея творчих портретів учителів (майстер-клас переможця другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Зарубіжна література»).

Чхайло Л.М., методист із зарубіжної літератури та мов національних меншин навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, ознайомила учасників заходу з особливостями  та умовами проведення першого (зонального)  та другого (регіонального) турів всеукраїнського конкурсу  «Учитель року – 2020» у номінації «Зарубіжна література»; з педагогічними ідеями та творчими портретами учасників другого (регіонального) туру фінального етапу всеукраїнського конкурсу.

Переможець другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Зарубіжна література» Бескорса О.А.,  учитель Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 імені Б. Берестовського м. Суми презентувала власний  педагогічний досвід за напрямом «Використання інноваційних віртуальних технологій для інтенсифікації вивчення зарубіжної літератури», з питань використання елементів віртуальних екскурсій на уроках та в позаурочній роботі вчителя зарубіжної літератури, організації віртуальних екскурсій у сучасному освітньому процесі.

За підсумками онлайн-галереї творчих портретів учителів надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO