Інструктивно-методичний онлайн-семінар з питань проведення Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру»

МССОВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 30 листопада 2020 року відбувся інструктивно-методичний семінар «Проведення Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» у 2020-2021 н.р.: організаційно-методичні аспекти», у якому взяли участь координатори Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» з усіх районів, міст та ОТГ Сумської області.

Методист з математики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Свєтлова Т.В. наголосила на організаційно-методичних аспектах проведення Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» у 2020-2021 н.р., акцентувала увагу присутніх на тому, що Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» у 2020-2021 навчальному році буде проведено у два етапи: Всеукраїнський етап (для учнів 2-6 класів) – 11-13 грудня 2020 року (онлайн); Міжнародний етап (для учнів 2-11 класів) – 18 березня 2021 року.

Бардакова О.Г., регіональний координатор Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» в Сумській області, підбила підсумки проведення Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» у 2019-2020 н.р.

Свєтлова Т.В., методист з математики, акцентувала увагу присутніх на використанні завдань  Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» для підготовки до PISA та ЗНО з математики.

Гончар Г.М., консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Сумської міської ради, розповіла про використання завдань Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» як засобу підготовки до Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики.

Координаторам Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» надано методичні рекомендації щодо організації та проведення Міжнародного математичної гри «Кенгуру» у 2020-2021 н.р.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO