НАСИЛЬСТВО – НЕ НОРМА

golovna25 листопада 2020 року стартувала щорічна всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Метою акції є привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

Обговоренню питання попередження насильства щодо дітей в родинах було присвячено форум «Реальність і масштаб насильства над дітьми: чому суспільство толерує проблему», що відбувся 25 листопада 2020 року. Форум проведено в рамках проєкту «Насильство – не норма: як вибудувати простір з безпечними кордонами для батьків та дітей», що реалізується ГО «Поступ: освітній простір» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні». Партнерами проєкту виступили комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та Служба у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації.  У роботі форуму, що проходив одночасно в офлайн та онлайн-режимах, взяли участь практичні психологи, соціальні педагоги закладів освіти області.

Під час відкриття форуму Ірина МАРУХИНА, завідувач навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, познайомила присутніх з роботою закладів освіти області щодо попередження будь-яких форм домашнього насильства щодо дітей, акцентувала увагу на важливості об’єднання зусиль усіх, причетних до проблеми захисту прав дітей.

Цікавою та корисною для учасників форуму була лекція «Любити не можна бити: або де починається насильство і як на нього реагувати» (тренери Уляна ДОЛИНЯК та Тетяна ІВАНОВА, м. Київ).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO