Онлайн-семінар з питань виховної роботи

головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 17 листопада 2020 на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся онлайн-семінар «Духовно-моральне виховання учнівської молоді як умова ціннісного становлення особистості».

Категорія учасників – заступники директорів, які відповідають за виховну роботу в закладах загальної середньої освіти, класні керівники, педагоги-організатори.

Блужан Т.В., методист з виховної роботи навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, ознайомила із планом роботи та закцентувала увагу учасників семінару на духовно-моральному вихованні сучасної молоді як консолідуючого чинника розвитку українського суспільства та української нації; методах і засобах морально-духовного виховання в закладі загальної середньої освіти, ролі сім’ї у формуванні духовно-моральних цінностей учнів та учнівської молоді.

Ковтун І.О., заступник директора з навчально-виховної роботи Ямпільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, презентувала досвід роботи закладу з організації духовно-морального виховання учнівської молоді в закладі загальної середньої освіти.

Єфремова Г.Л., завідувач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, розкрила поняття духовності та моральності, їх особливостей.

За підсумками онлайн-семінару учасникам надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO