Онлайн-засідання обласної творчої групи вчителів англійської мови

golovnaВідповідно до плану роботи  Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 19 листопада відбулося засідання обласної творчої групи за темою «Виховання учнів на цінностях української ідентичності на уроках іноземної мови за концептуальними засадами реформування середньої школи».

У заході взяли участь всі члени обласної творчої групи.

Клюніна Н.В., методист з іноземних мов навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, ознайомила з планом проведення засідання обласної творчої групи; наголосила на важливості використання матеріалів регіонального компонента, який дозволяє здійснювати патріотичне виховання та формувати всебічний розвиток особистості на прикладах співвітчизників, національну свідомість, здатність зберігати свою національну ідентичність а також розвивати навички читання, говоріння, письма, аудіювання.

Клюніна В.С., викладач кафедри соціально-гуманітарної освіти Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, акцентувала увагу на вихованні учнів засобами іноземної мови на основі матеріалів регіонального компоненту з урахуванням концептуальних засад Нової української школи.

Ходенко З. Б., учитель англійської мови Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 25 м. Суми, розповіла про особливості використання  цінностей української ідентичності на уроках та в позаурочній роботі вчителів з англійської мови.

Під час обговорення планів на перспективу відбувся розподіл завдань між членами обласної творчої групи.

Клюніна Н.В. підбила підсумки засідання обласної творчої групи та надала методичні рекомендації всім учасникам.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO