Ювілейний ХХ радіодиктант національної єдності

diktant

Ювілейний ХХ радіодиктант національної єдності відбудеться 9 листопада 2020 року, у День української писемності та мови, для пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури населення.

Спецпроєкт, організований Національною суспільною телерадіокомпанією України спеціально до події, стартуватиме в студії UA: ПЕРШИЙ, а також в ефірі UA: Українське радіо та UA: Радіо Культура о 9.00, ведучі в студії розкажуть історію диктанту й дадуть можливість усім охочим підготуватися до написання. Сам же радіодиктант почнеться о 9.15.

До участі можуть приєднатися всі охочі (школярі, студенти, педагоги, представники різних професій).

Час для надсилання готового тексту – астрономічна доба. Текст диктанту оприлюднять на сайті UA: Українське радіо 11 листопада об 11.00.

Роботи прийматимуть онлайн та офлайн. Паперового листа потрібно надіслати за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада. Онлайн свою роботу можна надіслати на скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Після оприлюднення диктанту електронні листи не прийматимуть.

З метою зручності організатори підготували електронну форму для отримання робіт, щоб можна було надіслати диктант за допомогою будь-якого гаджета. Її оприлюднять на сайті Українського радіо 9 листопада.

Усі надіслані роботи перевірить спеціальна фахова комісія. Роботи, написані без помилок, будуть відзначені спеціальними подарунками від партнерів проєкту. Результати оголосять упродовж 1-2 місяців залежно від кількості отриманих листів.

Трансляція відбудеться: радіо UA: Українське радіо, UA: Радіо Культура; телебачення – UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА та регіональне суспільне телебачення; інтернет-ютуб-канал та фейсбук-сторінка UA: Українське радіо.

Інформацію підготовлено за матеріалами Першого каналу Українського радіо: http://www.nrcu.gov.ua/news.html?newsID=94437

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO