Сертифікація вчителів: незалежне тестування

sertДругий рік триває пілотний проєкт сертифікації педагогічних працівників, одним із етапів якого є незалежне тестування фахових знань та вмінь вчителів. Саме вчителі початкових класів стали першими учасниками сертифікації.

Як показали результати двох пілотних незалежних тестувань, переважна більшість учасників сертифікації точно знають, як спланувати й організувати освітній процес, зробити свій урок цікавим і методично довершеним, створити безпечне та сучасне освітнє середовище для своїх вихованців, налагодити партнерські стосунки з батьками.

Проактивна позиція учасників сертифікації спонукала Український центр оцінювання якості освіти вдосконалити та відшліфувати інструменти незалежного тестування. У процесі підготовки до тестування 2020 року враховано окремі зауваги щодо візуального оформлення та змістового наповнення матеріалів тестового зошита. Наразі триває етап вивчення практичного досвіду учасників сертифікації 2020 року.

Педагогічним працівникам, які хочуть дізнатися більше про особливості пілотної сертифікації, а також про те, як отримати найвищий бал за виконання завдань незалежного тестування, необхідно долучитися 7, 8 і 9 жовтня о 15.00 до ефірів із експертками Українського центру оцінювання якості освіти Тетяною Вакуленко, Юлією Романенко, Вікторією Лещенко та Людмилою Шкарбан на YouTube каналі центру. А також ознайомитися із тестовими завданнями, які виконували учасники сертифікації у 2019 і 2020 роках.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO