І ТВОРЧІСТЬ, І ПРАЦЯ, І УСПІХ

nagolovnu«Технології, насправді, про людей, а не про апаратне або програмне забезпечення. Технології – це всього лише інструмент» - під таким гаслом пройшли курси за вибором «Сучасні педагогічні технології в умовах НУШ» з 28 по 30 вересня 2020 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Кожен педагог і досвідчений фахівець, який роками працює в учнівських колективах, і початківець, який тільки приступає до опанування педагогічного фаху та набуває свого першого досвіду, – неминуче постають перед проблемою, яка зрештою перетворюється на органічну частину їхнього професійного життя. Це – одна з тих проблем, що століттями хвилювала вчителів, наставників, філософів, книжників, усіх, хто був долучений до збереження, поповнення і трансляції накопичених людською цивілізацією знань, і, поза сумнівом, стала рушієм розвитку світової педагогіки. Її зміст можна сформулювати коротко: Як навчáти? Як навчúти? Питання навчання – це завжди питання не тільки змісту і цілі, але засобів і технологій.

Креативні вчителі області разом з викладачем Сидоренко Наталією та старшим викладачем Пінчук Діаною на практиці намагалися розібратися у різноманітті педагогічних технологій. Завдяки набутим знанням вчителі навчилися використовувати сучасні педагогічні технології в умовах НУШ, працювати в команді, вирішувати спільні завдання.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO