ОБГОВОРЮЄМО ОСОБЛИВОСТІ АТЕСТАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

IMG 137a16f0707cf8d6704e6b15270b7e17 VВажливі аспекти організації процесу атестації практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти розглядали в рамках вебінару відповідальні за діяльність психологічної служби. Захід проведено навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 29 вересня 2020 року на базі Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.

Відповідно до ст. 76 Закону України «Про освіту» практичні психологи та соціальні педагоги є педагогічними працівниками, а тому їх атестація відбувається згідно з Типовим положенням про атестацію педагогічних працівників.

Модератори вебінару Ірина МАРУХИНА, завідувач навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, та Лариса КОНДРАТЕНКО, методист центру, наголосили на порядку та термінах проведення атестації працівників психологічної служби, проаналізували правила оформлення атестаційних матеріалів за результатами вивчення стану роботи практичних психологів та соціальних педагогів, звернули увагу на типові проблеми, що виникають під час організації та проведення атестації означених спеціалістів, актуалізували принципи атестації, її прозорість, доброзичливість та професійність.

IMG 20200929 085327

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO