Обласний вебінар з актуальних питань навчання хімії

27Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік, 8 вересня відбувся вебінар для вчителів хімії Сумської області за темою «Актуальні питання навчання хімії в закладах загальної середньої освіти в 2020-2021 навчальному році».

Під час проведення заходу Метейко А.В., методист з хімії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, проаналізувала оновлені нормативні документи, що стосуються реформування системи освіти  та організованого початку 2020-2021 н.р.; розставила акценти щодо проведення уроку хімії в умовах реалізації компетентнісного підходу до навчання. Також Метейко А.В. підбила підсумки результатів участі команд учнів районів, міст, ОТГ Сумської області в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії та зосередила увагу на перспективних напрямах роботи зі школярами, які мають здібності та бажання поглиблено вивчати предмет.

Коростіль Л.А., доцент кафедри теорії і методики змісту освіти Сумського ОІППО, к.пед.н., зосередила увагу вчителів на особливостях організації змішаної форми навчання під час організації освітнього процесу, як альтернативи класно-урочної системи.

За підсумками вебінару було надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO