РОЗПОЧАТО КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОЇ РОБОТИ

golovnaВідповідно до наказу Департаменту світи і науки Сумської обласної державної адміністрації № 257-ОД 19 серпня 2020 року розпочато курси підвищення кваліфікації для заступників директорів з навчально-виховної роботи у зв’язку із запровадженням Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

21 слухача курсів привітав ректор інституту, доктор історичних наук, доцент Юрій Нікітін, який побажав заступникам директорів плідного та інформативного навчання й запевнив, що співробітниками та адміністрацією КЗ СОІППО створені зручні та безпечні умови для проведення очних занять.

За модерації Вікторії Перлик – тренера курсів, старшого викладача кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту; методиста по роботі з керівними кадрами навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ СОІППО, перед початком навчання з учасниками була проведена інструктивно-методична сесія.

Заступникам директорів з навчально-виховної роботи було наголошено на важливості дотримання відповідних санітарних норм та масочного режиму для організації та проведення навчального процесу в безпечних умовах. Крім того, слухачі курсів встигли познайомитися зі своїми колегами, обрати старосту групи та ознайомитися з планом подальшої роботи на період занять.

По встановленому графіку курси триватимуть з 19 по 21 серпня 2020 року. Протягом трьох днів заступники директорів опанують нові знання з тем: «Світоглядні засади концепції НУШ. Сучасний керівник закладу освіти як агент змін»; «Державний стандарт початкової освіти. Оцінювання в початковій освіті»; «Управління освітньою діяльністю»; «Ліцензування та організація діяльності закладу загальної середньої освіти»; «Інклюзивна освіта: нові вимоги та підходи»; «Державно-приватне партнерство в освіті».

За результатами 30-годинного навчання слухачі курсів отримають сертифікати про підвищення кваліфікації з питань запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO