Відкритий доступ до інформації – простір рівних можливостей

 НА ГОЛОВНУ 1Інтелектуальний розвиток не може бути епізодичним, – ефективним та результативним він стає за умов неперервної наполегливої праці. Саме з метою постійного інтелектуального зростання обдарованої учнівської молоді, щороку методистами-предметниками Сумського ОІППО узагальнюється (у формі інформаційно-аналітичних бюлетенів) інформація про зміст, організацію, умови проведення І-ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад. 2019-2020 н.р. поставив нові виклики дистанційного, ефективного самонавчання, – у відповідь на які 11 методистами навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО розроблено та відкрито відповідну тематичну базу для вільного доступу вчителів та учнів.

Створення умов, що забезпечують виявлення та розвиток обдарованих дітей, реалізацію їх потенційних можливостей, є одним із пріоритетних напрямів сучасного суспільства.

Освітній вимір учнівського потенціалу реалізується в різних видах освітньої діяльності, зокрема, в олімпіадному русі.

Одним із напрямів роботи методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО є робота з обдарованою учнівською молоддю.

Проведення Всеукраїнських учнівських олімпіади з навчальних предметів, з метою виявлення та підтримки, розвитку обдарованих учнів, підвищення інтересу до поглибленого вивчення змісту навчальних дисциплін, дає можливість проаналізувати ефективність системи роботи з обдарованою учнівською молоддю та визначити шляхи її удосконалення.

З метою дієвої допомоги вчителям-предметникам, щодо підготовки учнів до Всеукраїнських учнівських олімпіади з навчальних предметів, методистами відділу, за редакцією Удовиченко І.В., проректора з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, доктора педагогічних наук, доцента, узагальнено та впорядковано інформаційно-аналітичні дані «Організація, проведення, результати II, III, IV етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з предмету (2019-2020 н.р., Сумська область)», у кількості 17 бюлетенів за напрямами:

Українська мова та література

Математика

Історія

Правознавство

Фізика

Хімія

Біологія

Географія

Економіка

Екологія

Астрономія

Інформаційні технології

Англійська мова

Німецька мова

Французька мова

Російська мова та література

Трудове навчання

Узагальнено матеріали «Олімпіадні змагання 2020: у цифрах і коментарях».

Детальна інформація відповідного спрямування розміщена в тематичних рубрикаторах сайту Сумського ОІППО на «Мобільних сторінках» методистів.


Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO