НІЩО ТАК НЕ ОБ’ЄДНУЄ, ЯК СПІЛЬНА СПРАВА

golovnaСаме такою спільною справою для практичних психологів закладів освіти області став Тиждень психології, що проходив за ініціативи навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти з 21 до 24 квітня 2020 року. Тиждень проходив під гаслом «Психологія у моєму житті».

Особливістю цьогорічного Тижня психології є те, що він проходив онлайн з використанням соціальної мережі Facebook. На своїх сторінках практичні психологи закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти запропонували дітям, батькам, педагогам найрізноманітніші форми участі. Це створення відеороликів «Психологія в житті кожної людини – це…»; відеоматеріалів про психологію, про родинні цінності; складання віршів; створення інсталяцій;  розробка авторських ігор; написання листів психологу; розповіді самих психологів про їх шлях в психологію; психологічний кольоровий квест; флешмоб серед педагогів «Психологія – це круто»; опитування; акції «Подаруй посмішку», «Я люблю психологію»; складання «асоціативних кущів» до поняття «психологія» і ще багато чого цікавого. Як засвідчив Тиждень, використання цих форм дистанційно є досить ефективним. Крім того, соціальні мережі дозволили залучити велику аудиторію дітей та дорослих.

Більше дізнатися про перебіг Тижня психології можна на сторінці навчально-методичного центру психологічної служби (Centr Sumy) у Facebook.  

А завершився Тиждень словами Тетяни СТЕЦІЄНКО, практичного психолога ДНЗ № 1 м. Суми:

Психологія – це круто,

Психологія – це клас,

Психологія – це те,

Що об’єднує всіх нас!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO