ДИСТАНЦІЙНА ФОРМА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ОЧИМА ПЕДАГОГІВ ОБЛАСТІ

golovnaУ зв'язку з карантинними заходами в Україні щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, завдяки корпоративному навчанню з використанням технологій дистанційного навчання, проведеному для викладачів кафедр, ефективним організаційним заходам та методичним рекомендаціям навчального відділу КЗ СОІППО стало можливим виконання освітніх програм  курсів  підвищення кваліфікації педагогів за дистанційною формою навчання.

За перший тиждень квітня у спеціально створених віртуальних освітніх середовищах MOODLE та Microsoft Teams ефективну взаємодію з викладачами розпочали 152 слухача курсів підвищення кваліфікації. Великою перевагою програмних інструментів для дистанційного навчання MOODLE та Microsoft Teams стала можливість згуртувати педагогів, швидко організувати командну роботу та миттєво отримати зворотній зв'язок від слухачів.

Завдяки відкритості та ініціативності учасників курсів підвищення кваліфікації (заступників директорів з навчально-виховної роботи та учителів музичного мистецтва та інтегрованого курсу «Мистецтво») кураторам груп Луценко С.М., к. н. з держ. упр., доцент, доцент кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту), Байдак Ю.В. (к. п. н, старший викладач кафедри теорії і методики змісту освіти) вдалося зібрати перші враження від слухачів курсів щодо нового формату навчання.

Відгуки слухачів курсів, заступників директорів з навчально-виховної роботи про дистанційну форму підвищення кваліфікації

Учасники відмітили зручність дистанційної форми навчання, а також креативність і професіоналізм викладачів КЗ СОІППО, які працювали разом з групами. Серед них: Деменков Д.В., Кода С.В. (старші викладачі кафедри теорії і методики змісту освіти), Шевченко Т.О., Павленко І.М., Посна Л.В. (старші викладачі кафедри освітніх та інформаційних технологій), Івашина Л.П., к. н. з держ. упр., Пінчук Д.М. (старші викладачі кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту), Чижиченко Н.М., к. психол. н., Борцова М.В. (старші викладачі кафедри психології), Василега О.Ю. (викладач кафедри психології).

Протягом тижневої настановної сесії педагоги області опановували нові технології навчання, виконуючи практичні завдання та обговорюючи в онлайн-чатах можливості провадження інтерактивних та дистанційних методів у процесі викладання своїх предметів. Слухачі активно долучалися до проведення занять у створених  онлайн-аудиторіях, де відповідали на питання викладачів, надавали поради одне одному та пропонували креативні рішення до поставлених завдань.

Зараз педагоги продовжують навчання в офлайн-режимі, де самостійно працюють над екзаменційними роботами (проектами статей) для їх майбутнього представлення і захисту на екзаменаційній сесії. Завдяки інструментам дистанційного навчання, слухачі курсів можуть швидко отримати відповіді на свої питання та консультації від команди викладачів КЗ СОІППО, які знаходяться завжди на зв’язку.

Дякуємо слухачам курсів за їх активність та ініціативність, за зворотній зв’язок, за надані відгуки щодо можливостей нових інструментів навчання та дистанційної освіти педагогів загалом!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO