ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ – ОСНОВА ПОКРАШЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ

golovna1Інноваційна діяльність педагогів стає основним шляхом реалізації модернізаційних реформ в освіті сьогодення та одним із суттєвих напрямів переходу до моделі передового розвитку України в цілому.

З метою підвищення ефективної взаємодії в науковій сфері між місцевими органами управління освітою та КЗ СОІППО визначено координаторів з питань організації експериментальної роботи та інноваційної діяльності в закладах освіти, які протягом п’яти років спільно з керівниками лабораторій, експериментів та проектів та працівниками науково-видавничого відділу інституту працюють над реалізацією головних завдань розвитку експериментальної роботи в освітньому просторі Сумської області.

За результатами спільної роботи підготовлено п’яте видання «Анотований каталог публікацій із інноваційної освітньої діяльності та експериментальної роботи педагогічних працівників Сумської області за 2019 рік», що схвалений експертною комісією та рішенням вченої ради КЗ СОІППО до друку та практичного використання.

Анотований каталог складено з метою поширення інформації про публікації педагогічних працівників Сумської області щодо інноваційної освітньої діяльності, експериментальної роботи та ефективного використання сучасних освітніх технологій в педагогічній практиці.

З опублікованими матеріалами можна ознайомитися на сайті КЗ СОІППО в розділі «Наукова робота» або за посиланням.

Дякуємо місцевим органам управління освітою за плідну роботу та маємо надію на подальшу співпрацю для спільного покращення і розвитку вітчизняного освітнього простору.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO