З турботою про репродуктивне здоров’я молоді

golovnaНа виконання Плану заходів щодо розвитку психологічної служби системи освіти України на період до 2020 року, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 08.08.2017 № 1107,  навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 17 – 21 лютого 2020 року проведено тренінг-курс за програмою Міністерства освіти і науки України та Фонду народонаселення ООН в Україні «Дорослішай на здоров’я». Участь у тренінгу взяли практичні психологи, соціальні педагоги закладів загальної середньої освіти області (усього 23 особи).

Метою курсу «Дорослішай на здоров’я» є популяризація серед підлітків і молоді здорового способу життя й важливості цих аспектів для стану репродуктивного здоров’я в майбутньому, формування відповідального ставлення та мотивації до збереження сімейних цінностей, закладання основ відповідального батьківства. Надзвичайно цінною є морально-духовна складова програми, спрямована на формування сімейних цінностей, відповідальності за своє здоров’я та здоров’я майбутніх дітей.

Протягом п’яти днів практичні психологи та соціальні педагоги освоювали методику проведення занять за програмою, відпрацьовували тренерські вміння. По закінченню навчання спеціалісти отримали методичний посібник для реалізації просвітницько-профілактичної програми, який надано Фондом Народонаселення ООН в Україні та Корпорацією Інституту Досліджень та Тренінгів JSI Inc у рамках програми «Здоров’я жінок України».

У 2019-2020 навчальному році програма «Дорослішай на здоров’я» впроваджується у 55 закладах загальної середньої та 14 професійної (професійно-технічної) освіти, навчанням за програмою охоплено 1 204  учні. Тож сподіваємося, що цьогорічні учасники тренінг-курсу поповнять ряди тих, хто упроваджуватиме новітню технологію в закладах освіти області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO