Дидактико-методичне забезпечення викладання хімії за Державним стандартом загальної середньої освіти

головну resultВідповідно до річного плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 06 червня відбулося чергове засідання обласної творчої групи «Дидактико-методичне забезпечення викладання хімії за Державним стандартом загальної середньої освіти».

У засіданні узяло участь 9 учителів хімії із 9 районів, міст та ОТГ області, а саме: Буринського (Крупський М.В.), Лебединського (Римар В.М.), Охтирського (Михайленко І.В.), Путивльського (Євдощук Г.А.) районів, міст Суми (Дубина С.В.), Лебедин (Пархоменко О.В.), Глухів (Понирко Г.Ф.), Кролевецької міської ради (Івашина Н.В.), Дубов’язівської ОТГ Конотопського р-ну (Повидиш Т.П.).

Засідання членів обласної групи було присвячено аналізу результатів апробації дидактичних матеріалів для учнів 9 та 10 класів. Учителі хімії, разом із Метейко А.В., методистом з хімії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, та Коростіль Л.А., доцентом кафедри теорії і методики змісту освіти Сумського ОІППО, к.пед.н., проаналізували кожне завдання за критеріями: відповідність вимогам державного стандарту, змісту параграфів підручників, критеріям оцінювання, розуміння учнями формулювання поставлених запитань та завдань, адекватність виділеного часу на виконання.

Друге питання, яке розглядалося в рамках засідання, було присвячено організації та плануванню роботи щодо розробки дидактичних матеріалів для учнів 11 класу з тем: «Періодичний закон і періодична система хімічних елементів», «Хімічний зв’язок і будова речовини», «Хімічні реакції», «Неорганічні речовини і їхні властивості» та «Хімія і прогрес людства».

За підсумками дев’ятого засідання обласної творчої групи вчителів хімії було надано методичні рекомендації щодо подальшої роботи над розробкою дидактичних матеріалів до поурочного контролю знань за програмою
«Хімія, 10-11 класи» (рівень стандарту).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO