НА СУМЩИНІ ВІДБУВСЯ ХVІІ ОБЛАСНИЙ ЗЛІТ УЧАСНИКІВ ПРОФІЛАКТИЧНИХ ПРОГРАМ

головнаСумська область першою в Україні запровадила проведення обласних зльотів за профілактичними програмами «Я – моє здоров’я – моє життя», «Сприяння просвітницькій роботі «рівний-рівному» серед молоді України» щодо здорового способу життя» та «Дорослішай на здоров’я!»

З метою популяризації, пропаганди та формування навичок здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед учнівської молоді 15 травня 2019 року навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти проведено черговий XVІІ обласний зліт учасників профілактичних програм. У роботі зльоту взяли участь тренери програм та учні закладів загальної середньої освіти області (усього 66 осіб).

Яскраву емоційну атмосферу заходу забезпечили вдало підібрані форми роботи: інтерактивна забавлянка та велика гра «Колесо здоров’я», під час якої учасники досліджували можливості оточуючого середовища щодо збереження здоров’я людини, вплив факторів середовища на певні складові здоров’я: емоційне, фізичне, соціальне, духовне, екологічне, інтелектуальне. Це дослідження діти та дорослі проводили як безпосередньо на базі Палацу дітей та юнацтва, так і на території поруч із закладом: вулицях Соборній, Героїв Сумщини, Покровській. Кожна група представляла свої напрацювання у формі творчої презентації.

Такі зльоти-зустрічі, за словами учасників, сприяють усвідомленню відповідальності за своє життя і здоров’я, а також здоров’я і життя оточуючих, планування власного майбутнього та саморозвитку.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO