Курси "Дорожні карти НУШ" у Шостці

golovna result27.02– 01.03.2019 р. в м. Шостка відбулись курси за вибором « Дорожні карти НУШ» (викладач Жук М.В.). Мета – ознайомити слухачів з можливостями технологій дорожніх карт по запровадженню Нової української школи, обговорити індивідуальні та командні дорожні карти в формі тренажерів і формі напрямків практичної діяльності. Жука М.В. було запрошено провести дискусію по технологіям дорожніх карт на нараді заступників директорів з навчально-виховної роботи шкіл м. Шостка.

Було проведено дві спікерських сесії з проблем популяризації власних досліджень в українськомовному та англомовному інтернеті, розробки STEM проектів та гуманітарних проектів, потенціалу шкільних стартапів та можливостям розробки власних стартапів для учнів Шосткинської гімназії Шосткинської міської ради Сумської області та Шосткинського НВК:спеціалізована школа І-ІІ ступенів - ліцей Шосткинської міської ради.

Домовились продовжити ці зустрічі під час березневих курсів в Шостці.

Жук М.В. взяв участь у нараді при голові Шосткинської міської ради Нозі М.П., на якій обговорювались проблеми підвищення інноваційного потенціалу молоді та важливість практичної спрямованості освітніх проектів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO