Методичний порадник з підготовки до ДПА, ЗНО з історії України

головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2019 рік, 29.01.2018 методистом з історії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку СОІППО Третьяковою О.В. було проведено методичний порадник за темою «Підготовка учнів до ДПА, ЗНО з історії України: практичний аспект».

У методичному пораднику взяли участь учителів історії закладів загальної середньої освіти Чернеччинської, Чупахівської, Хухрянської, Грунської об’єднаних територіальних громад 14 та Охтирського район.

Третьякова О.В. акцентувала увагу вчителів на: методиці роботи з тестовими завданнями з історії України; способах формування хронологічних, картографічних умінь учнів; тестових завданнях, які передбачають опрацювання фрагментів історичних джерел; формах і видах завдань державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання; конкретизації історико-географічних знань про об’єкти минулого, усвідомлення причинно-наслідкових зв’язків і значення подій, явищ і процесів, зумовлених просторовим розташуванням об’єктів.

Досвідом роботи щодо підготовки учнів до ДПА/ЗНО з історії України поділилися вчителі історії Чернеччинської та Грунської ОТГ (Бордун З.В., Олефіренко Л.В., Берюк Н.О.).

По закінченню роботи вчителі отримали методичні рекомендації щодо підготовки учнів до ДПА/ЗНО з історії України.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO