Формується дружня спільнота вчителів початкових класів Сумщини

nagolovnuЗ 16 лютого по 22 червня 2018 року в Сумській області відбулися очні сесії  підвищення кваліфікації вчителів, які будуть працювати в 1-х класах у 2018/2019 навчальному році в умовах Нової української школи. Навчання пройшли 670 педагогів. Робота по підготовці вчителів області до зустрічі майбутніх першокласників успішно завершена.

Змістову та методичну складові тренінгів забезпечували старші викладачі кафедри теорії і методики змісту освіти КЗ СОІППО, сертифіковані тренери НУШ Зоя Декунова та Алла Лавська. Проводили тренінгові заняття з учителями майбутніх першокласників тренери НУШ Оксана Гетьман, Оксана Юрченко та 18 тренерів-педагогів області.

Учасники опрацювали навчальні модулі, серед яких: діяльнісний підхід, особливості викладання навчальних предметів та інтегрованого курсу «Я досліджую світ», формування міжпредметних компетенцій у процесі тематичного навчання, критичне мислення, методика  навчання гри з LEGO, особливості оцінювання навчальних досягнень учнів, робота з дітьми з порушеннями психофізичного розвитку в умовах закладу загальної середньої освіти, партнерство з батьками та інші.

У атмосфері творчості, натхнення, креативу, позитиву вчителі не лише здобували нові знання, вміння, а й мали можливість під іншим кутом подивитися на свою діяльність, зробити переоцінку життєвих цінностей, філософії освіти.

Креативно підійшли вчителі й до захисту залікових робіт. Презентація лепбуків, інтелектуальних карт, розробок ранкових зустрічей,  батьківських зборів супроводжувалися театралізацією.

Сповнені фахових знань, оптимізму, творчості й відповідальності за свою місію, з  вірою в Нову українську школу учасники сесії завершили навчання та отримали сертифікати.

27 червня 2018 року в Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти в рамках обласного семінару для регіональних тренерів, які здійснювали підвищення кваліфікації працівників, які навчатимуть учнів перших класів у 2018-2019 навчальному році відповідно до Концепції «Нова українська школа» регіональні тренери підбили підсумки роботи, обмінялися думками, окреслили основні напрямки роботи в прийдешньому 2018-2019 навчальному році.

Сертифікати, що підтверджують проходження підготовки тренерів для підвищення кваліфікації педагогічних працівників, які навчатимуть учнів перших класів відповідно до Концепції «Нова українська школа», вручила декан факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки Ірина Захарова.

Учасники зібрання зійшлися на думці, що поступово формується дружня спільнота вчителів початкових класів Сумщини, готових до роботи в Новій українській школі.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO