Установча нарада з питань проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання

zno 2018З метою організованого проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання та підготовки працівників пунктів проведення пробного ЗНО, 21 березня 2018 року у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, за участю Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, відбулась нарада для відповідальних за пункти проведення пробного ЗНО та їх помічників, яка об’єднала навколо себе 65 осіб.

Вступним словом розпочав нараду ректор Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Нікітін Ю.О., який звернув увагу присутніх на меті зовнішнього незалежного оцінювання.

Сидоренко О.Л., директор Харківського РЦОЯО, звернув увагу присутніх на засадничому положенні процедури пробного ЗНО та дотриманні її персоналом пунктів тестування.

Харламов Ю.І., начальник відділу інклюзивної освіти, позашкільної та виховної роботи Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації, наголосив на відповідальній та важливій роботі, яку необхідно здійснити у процесі підготовки до ЗНО та необхідності приділити особливу увагу пунктам тестування з іноземних мов, зокрема, технічному супроводу.

Із детальними кроками проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання, регламентом роботи пунктів проведення пробного ЗНО ознайомила учасників наради куратор Сумської області, методист організаційно-методичного відділу Харківського РЦОЯО – Ханікова В.О.

У рамках наради була відпрацьована технологія оформлення документації, розглянуті питання щодо особливостей проведення пробного ЗНО з іноземних мов, процедури отримання учасниками результатів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO