Робоча нарада оргкомітету з питань проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад 2017-2018 навчального року

на головну res10 січня 2018 року в Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти, за головування директора Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Гробової В.П., відбулась робоча нарада з питань проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад 2017-2018 навчального року.

На нараді були присутні: Нікітін Ю.О., ректор Сумського ОІППО, заступник голови оргкомітету; Тихенко Л.В., директор Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, член оргкомітету; Удовиченко І.В., проректор з навчально-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, член оргкомітету; Гула І.В., секретар оргкомітету; методисти Сумського ОІППО − секретарі журі предметних олімпіад, члени робочої групи, представники закладів вищої освіти та органів управління освітою.

Гробова В.П., голова оргкомітету, наголосила на актуальності, об’єктивності та результативності проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад 2017-2018 навчального року.

Удовиченко І.В., проректор з навчально-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, доповіла про організацію та підготовку до проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад 2017-2018 навчального року, ознайомивши з кількісним складом команд-учасниць змагань.

Урочисте відкриття ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад 2017-2018 н.р. відбудеться 12.01.2018 о 15.00 в актовій залі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO