Обласний круглий стіл «Упровадження медіаосвіти у педагогічну практику»

P71124 123819 res24 листопада 2017 року у конференційній залі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний круглий стіл «Упровадження медіаосвіти у педагогічну практику».

У роботі заходу взяли участь представники закладів-учасників Всеукраїнського експерименту «Стандартизація наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику».

Під час круглого столу проаналізовано наявний досвід з питань створення психолого-педагогічного середовища для формування медіаграмотності та медіакультури особистості в сучасному освітньому просторі, розглянуто інноваційні та передові розробки і напрацювання з проблем медіаграмотності учнів в умовах шкільної системи наскрізної медіаосвіти.

Круглий стіл відкрив проректор з наукової роботи Грицай Сергій Михайлович, який звернув увагу на актуальні питання стандартизації наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти.

Під час заходу з доповідями виступили Петрова Лариса Григорівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри освітніх та інформаційних технологій КЗ СОІППО; Наконечна Людмила Миколаївна, викладач кафедри освітніх та інформаційних технологій КЗ СОІППО; Лобода Вікторія Володимирівна викладач кафедри дошкільної та шкільної освіти КЗ СОІППО.

Робота завершилась активним обговоренням питань в рамках тематики круглого столу.

Учасники заходу відпрацювали алгоритм упровадження Всеукраїнського експерименту у Сумській області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO