ЗНО-2017. Проведення установчо-організаційної наради ХРЦОЯО

на головну resНезабаром розпочнеться сесія зовнішнього незалежного оцінювання, у якій цього року візьмуть участь майже шість тисяч учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, випускників закладів професійно-технічної освіти, вищих навчальних закладів та випускників минулих років Сумської області.

З метою якісного проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року, 15 травня у приміщенні Сумського державного університету відбулась нарада Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти з відповідальними за пункти проведення тестування, їх помічниками, уповноваженими особами Українського центру оцінювання якості освіти, представниками Департаменту освіти і науки Сумської ОДА (Харламов Ю.І.), відповідальними за проведення ЗНО в округах Суми, Глухів, Конотоп, Ромни, Шостка та Сумського району.

Відкрила нараду проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Удовиченко І.В. Нараду проводили заступники директора ХРЦОЯО Русанова Н.О., Косінський Р.А., координатор зовнішнього незалежного оцінювання в Сумській області Ханікова В.О.

Присутніми на заході були 96 педагогічних та науково-педагогічних працівників, які цього року будуть здійснювати адміністрування зовнішнього оцінювання в Сумській області.

Під час заходу були роз’яснені особливості проведення ЗНО-2017, обговорені питання організації тестування в округах та на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO