Реалізація навчальних проектів за програмою фізики основної школи

golovna resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2017 рік, 11 травня 2017 року на базі Путивльської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. Г.Я. Базими Путивльської районної ради відбувся дидактико-методичний колоквіум «Організація навчальних проектів за програмою фізики основної школи».

Мета заходу – надання методичної допомоги учителям фізики Путивльського району в організації навчальних проектів з фізики та проведенні уроків-захистів.

На заході були присутні 15 учителів фізики Путивльського району та методист районного методичного кабінету Гаврикова Н.М.

Під керівництвом Карпуші В.М., методиста з фізики та астрономії Сумського ОІППО, учасники заходу актуалізували теоретичні знання про метод проектів, створивши ментальну карту «Типи навчальних проектів та їх характеристики».

У творчій атмосфері пройшов майстер-клас «Навчальний проект «Дифузія в газах», який провела Озаренко В.Д., учитель фізики Мазівського навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад Путивльської районної ради. У ході майстер-класу вчителі розробили інформаційний та практико зорієнтовні проекти, змогли порівняти їх особливості.

Інтерес у присутніх викликав відкритий урок-захист навчального проекту «Унікальні фізичні властивості води», проведений учителем фізики
Дідусенко Н.М. у 8-Б класі Путивльської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів № 2 ім. Г.Я. Базими.

У ході «круглого столу» учасники заходу обговорили специфіку оцінювання проектів різних типів, складові та вимоги до оформлення портфоліо навчального проекту.

За результатами семінару учасники отримали методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO