НАЙКРАЩЕ НАВЧАТИСЬ НА ПРАКТИЦІ. Учителі початкових класів – учасники Всеукраїнського семінару

golovna res20 березня 2017 року Київська гімназія № 287 гостинно зустрічала педагогів із Сумської, Харківської, Вінницької, Тернопільської та Волинської областей, міста Києва на Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Впровадження дослідно-експериментальної роботи за темою «Здоров’язбережувальна технологія «Навчання в русі» в систему оздоровчо-виховної роботи загальноосвітніх закладів». Учасниками семінару від Сумської області були вчителі початкових класів шести загальноосвітніх навчальних закладів Сумського району – учасники дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня «Здоров’язбережувальна технологія «Навчання в русі»» та представники Школи сприяння здоров’ю Лебединської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3.

Директори загальноосвітніх навчальних закладів, методисти районних методичних кабінетів та вчителі початкових класів на семінарі ознайомилися з теоретико-прикладними підходами до формування здоров'язбережувальної культури «учитель-учень» у системі роботи загальноосвітнього навчального закладу. Їх презентувала автор технології «Навчання в русі» О. Д. Дубогай, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри фізичного виховання та здоров’я факультету фізичного виховання і спорту Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Досвідом та перспективами впровадження здоров'язбережувальної технології «Навчання в русі» у діяльності Київської гімназії № 287 поділилась її директор Ірина Петрівна Почечуєва, відповідальний виконавець проекту.

Учасники Всеукраїнського науково-практичного семінару мали змогу відвідати уроки математики, англійської мови та навколишнього світу, що були проведені з використанням технології «Навчання в русі». Прийоми, застосовувані вчителями, спрямовані на підвищення індивідуальної рухової активності учнів. Впроваджується технологія в системі «сім’я – школа» засобами фізичного виховання.

Завершилася практична частина семінару феєричним святом «Краса і здоров’я», на якому учні початкових класів демонстрували свої танцювально-спортивні композиції.

Заключним етапом семінару було обговорення за «круглим столом», яке дало змогу учасникам висловити свої враження від побаченого, поділитися думками та досвідом роботи з використанням актуальної для подолання гіподинамії дітей здоров’язбережувальної технології.

До впровадження здоров’язбережувальної технології «Навчання в русі» педагоги Сумщини залучаються з великим бажанням.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO