Вебінар для викладачів природничого циклу професійно-технічних навчальних закладів області

MetodSOIPPO14.03.2016 відбувся вебінар для викладачів природничого циклу професійно-технічних навчальних закладів області з теми «Педагогічні умови професійного спрямування предметів природничого циклу», в якому взяли участь Голубенко Т.С. та Метейко А.В., методисти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Голубенко Т.С., методист з біології, екології, природознавства та основ здоров’я, розповіла про новітні підходи та вимоги до викладання предметів природничого циклу в умовах перебудови освіти, підкреслила необхідність розвивати в учнів: уміння читати і розуміти прочитане; висловлювати думку усно та письмово; критичне мислення; здатність логічно обґрунтовувати позицію; виявляти ініціативу; творити; уміння вирішувати проблеми, оцінювати ризики та приймати рішення, конструктивно керувати емоціями; застосовувати емоційний інтелект; здатність співпрацювати в команді. Також були обговорені особливості проведення ДПА та ЗНО у 2017 році.

Метейко А.В., методист з хімії, у своєму виступі акцентувала увагу присутніх на педагогічних умовах якісного викладання предметів природничого циклу, указала на складові: компетентний педагог; предметний кабінет, матеріально-технічна база; варіативна складова; дидактичний матеріал, що дає змогу забезпечити особистісно-зорієнтований, компетентнісний та діяльнісний підходи у викладанні; орієнтація змісту навального матеріалу на професійне спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO