Підвищуємо професійну майстерність

на головну resВідповідно до плану роботи навчально-методичного центру психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, 7 лютого 2017 року відбувся обласний семінар для методистів психологічної служби управлінь (відділів) освіти (освіти і науки, освіти, молоді та спорту) міських рад, міськвиконкомів, райдержадміністрацій.

 

У ході семінару учасники обговорили питання організації психологічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами (Марухина І.В., завідувач навчально-методичного центру психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти), особливостей навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами (Мещерякова Є.В., викладач кафедри практичної психології СДПУ ім. А.С.Макаренка), змісту та завдань корекційної роботи з дітьми з порушеннями розумового розвитку та дітьми, які мають затримку психічного розвитку (Кондратенко Л.О., Растроста Г.Б., методисти навчально-методичного центру психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти).

Під час семінару методисти ознайомились з інноваційною формою роботи – «дискусійне кафе», у ході якого було обговорено питання організації та напрямів роботи спеціалістів психологічної служби щодо профілактики насильства та жорстокості в загальноосвітньому навчальному закладі, підведено підсумки обласного соціального проекту «Творимо культуру миру разом».

По закінченню семінару учасники мали змогу попрацювати в арт-майстерні, де ознайомилися з арт-техніками при роботі з кризовими станами особистості. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO