Організаційно-методичне забезпечення проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2016-2017 навчальному році

на головнуВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, 02 листопада 2016 р. на базі Сумського ОІППО відбувся обласний семінар «Організаційно-методичне забезпечення проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2016-2017 навчальному році».

Мета заходу – ознайомлення з умовами проведення та методичними рекомендаціями ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2016-2017 навчальному році.

Методист з трудового навчання Коренева І.В. надала методичні рекомендації щодо організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2016-2017 навчальному році, презентувала практичні роботи та творчі проекти ІІІ та IV етапів.

З он-лайн доповіддю «Організаційно-методичне забезпечення проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2016-2017 навчальному році» можна ознайомитися за посиланням 

https://www.youtube.com/watch?v=wCrB0_RXAGc

Матеріали до виступів учасників семінару – у рубриці «Мобільна сторінка методиста» → Учителю трудового навчання → семінари та на сайті Sumska-trudove.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO