З турботою про репродуктивне здоров’я учнівської молоді

на головну resВідповідно до плану роботи навчально-методичного центру психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, з 13-17 червня 2016 року проведено тренінг-курс з підготовки спеціалістів психологічної служби до роботи за програмою Міністерства освіти і науки України та Фонду народонаселення ООН в Україні «Дорослішай на здоров’я!».

Протягом п’яти днів 30 практичних психологів, соціальних педагогів загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації області ознайомлювались із концептуальними засадами програми «Дорослішай на здоров’я!», її змістом та методикою тренінгової роботи, практикувались у проведенні вправ за програмою.

По закінченню тренінгу учасники отримали методичні посібники, що були безкоштовно надані Фондом народонаселення ООН в Україні та Всеукраїнською благодійною організацією «Рівний – рівному».

Бажаємо успіхів у впровадженні програми в навчальних закладах області!

Довідкова інформація. Програма «Дорослішай на здоров’я!» упроваджується у закладах освіти області з 2014-2015 навчального року. У 2015-2016 навчальному році програма реалізовувалась у 26 загальноосвітніх навчальних закладах. Програмою охоплено 800 учнів 9-11 класів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO