Джерело творчості. Хто творить?

 главную resНа початку 2016 року проходив Всеукраїнський конкурс майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «ДЖЕРЕЛО ТВОРЧОСТІ», який відбувався у невимушеній, творчій атмосфері, зацікавив не тільки педагогів-позашкільників, але й батьків, громадськість.

Змагалися керівники гуртківдекоративно-ужиткового мистецтва на базі ЦПО та РТМ. Працювало журі конкурсу.

Від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у номінації «Керівник гуртка декоративно-ужиткового мистецтва» головою журі була обрана к. пед. наук, доцент кафедри дошкільної та шкільної освіти Сєрих Лариса Володимирівна.

Журі розглядало представлені матеріали конкурсу: заняття та виховні заходи, основні прийоми й засоби, якими користується педагог, анотації досвіду роботи керівника гуртка, відомості про результативність його педагогічної діяльності, публікація в ЗМІ, плани конспекти занять, характеристика професійної педагогічної діяльності кервника гуртка та ін.

Керівники гуртків довели, що вони дійсно працюють творчо й натхненно, вони є найкращими.

За висновками журі переможцями стала у номінації «Керівник гуртка декоративно-ужиткового мистецтва» Юрченко Оксана Миколаївна - керівник гуртка комунального закладу Сумської обласної ради - обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Yurchenko Oksana переможець номінації

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO