Образотворче мистецтво – насолода й лікування

на главную resМалювання, як один із видів навчальної роботи, що учить дітей свідомо працювати на заняттях, виховує в них зосередженість, увагу, розвиває просторове мислення та уяву, дозволяє їм глибше зрозуміти красу і закономірності будови оточуючого світу.

Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти к. пед. наук, доцентом кафедри дошкільної та шкільної освіти Сєрих Ларисою Володимирівною були проведені курси підвищення кваліфікації вчителів образотворчого мистецтва та художньої культури (04-06.04 2016 – екзаменаційна сесія).

Практичні нетрадиційні заняття проходи в Сумському ЦПО та РМТ – «Шляхи активізації пізнавальної діяльності учнів у процесі виконання живопису», та «Писанка – душа народу» – у Сумській дитячій художній школі ім. Михайла Лисенка.

Мета проведення цієї нетрадиційних занять – майстер-класів була – підвищити педагогічну майстерність учителів образотворчого мистецтва у процесі виконання живопису й декоративно-ужиткового мистецтва.

Учителі образотворчого мистецтва області підвищили свої знання з предмету, проаналізували навчально-методичні основи виконання живопису; розвивали вміння активізації пізнавальної діяльності учнів засобами проведення майстер-класів з живопису, писанкарства; розвивали творче бачення та спроможність до творчої діяльності; ознайомилися з нетрадиційними техніками образотворчого мистецтва та навчилися застосовувати їх для активізації пізнавальної діяльності учнів; набували навичок проведення майстер-класів. Творіть разом з нами!

Бажаємо всім майстерності, гарного настрою.

Пам'ятайте, живопис та декоративно-ужиткове мистецтво лікує!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO