Освітня діяльність з біології, природознавства та екології: комплексний підхід

на сайт фото Голубенко ТСВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 21 квітня 2016 року на базі Сумського ОІППО відбувся обласний семінар (он-лайн) «Освітня діяльність з біології, природознавства та екології: комплексний підхід» (модератор – Голубенко Т.С.).

Мета заходу – обговорення актуальних питань організації шкільної освіти з біології, екології та природознавства у 2015-2016 навчальному році.

Методист біології, екології, природознавства та основ здоров’я Сумського ОІППО Голубенко Т.С. у ході семінару надала аналіз навчально-методичного супроводу викладання предметів природничого циклу; висвітлила зміни в організації та проведенні ДПА та ЗНО з біології у 2016 року; закцентувала увагу на системі та результатах роботи з учнями, обдарованими з природничих дисциплін.

У ході роботи семінару виступив Задорожний К.М., доцент кафедри інженерної екології міст Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова, кандидат біологічних наук, головний редактор журналу «Біологія» ВГ «Основа», науковий редактор підручника «Біологія. 7 клас», автор підручника «Біологія. 8 клас», з питанням навчально-методичного забезпечення викладання біології та основ здоров’я.

За результатами роботи обласного семінару учасники отримали рекомендації методичного та практичного спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO