Співпраця Сумського ОІППО з Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти за напрямом ЗНО

на головну resВідповідно до Календарного плану підготовки та проведення у 2016 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти (наказ Міністерства освіти і науки України від 05.11.2015 № 1143 «Про затвердження Календарного плану підготовки та проведення у 2016 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти»), Плану спільних дій Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти та Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 20.11.2015, 26-27 квітня 2016 року в приміщенні Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, за участю представників Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, відбулися установчі наради-навчання для відповідальних за пункти проведення ЗНО, їх помічників, відповідальних осіб за проведення ЗНО в округах та працівників, які будуть виконувати обов’язки уповноважених осіб від Українського центру оцінювання якості освіти.

Від Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти на нарадах були присутні: заступник директора Косінський Р.А., начальник навчально-методичного відділу Шматько О. Є., куратор Сумської області з питань зовнішнього незалежного оцінювання Ханікова В.О.; від Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації – головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої освіти та соціального захисту Харламов Ю.І.; від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – в.о. ректора Нікінін Ю.О., проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Панченко С.М., працівники навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання, педагогічні та науково-педагогічні працівники інституту, які будуть виконувати обов’язки уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання на пунктах тестування.

26 квітня розпочала нараду-навчання проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Панченко С.М. Ханікова В.О. зупинилась на регламентах роботи: пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання, відповідальних за пункти ЗНО, їх помічників. Шматько О.Є. наголосила на обов’язках та правах громадських спостерігачів, які будуть присутні на пунктах проведення ЗНО.

27 квітня роботу розпочав в.о. ректора Нікітін Ю.О., продовжилася вона з педагогічними та науково-педагогічними працівниками інституту, відповідальними за проведення ЗНО в округах та іншими особами, які будуть працювати на пунктах проведення ЗНО в якості уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.

Усього у нарадах-навчаннях узяли участь 109 осіб.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO