Організація харчування та медичного обслуговування дітей у дошкільному навчальному закладі – вимоги сьогодення

 головну res20 квітня 2016 року, згідно з планом роботи Сумського ОІППО на 2016 рік, на базі Сумського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 39 «Теремок» та Сумського навчально-виховного комплексу загальноосвітня школа I ступеня – дошкільний навчальний заклад № 41 «Райдуга» відбувся обласний науково-практичний семінар«Організація харчування та медичного обслуговування дітей у дошкільному навчальному закладі – вимоги сьогодення».

Семінар урочисто відкрили: Кучменко Е.В., заступник директора Департаментуосвіти і науки Сумської облдержадміністрації; Данильченко А.М., начальник управління освіти і науки Сумської міської ради

У семінарі взяли участь: Ганжа Н.П., провідний спеціаліст Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації; Міщенко Л.Б., методист з дошкільного виховання навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО;Кондратюк С.М., к.пед.н., доцент, завідувач кафедри дошкільної та початкової освіти Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка; Фролова В.М., заступник начальника управління організації державного санітарно-епідеміологічного нагляду; начальник відділу Державної санітарно-епідеміологічної служби в Сумській області; Крючков В.О., головний спеціаліст відділу державної інспекції Головного управління ветеринарної служби в Сумській області; Горунова І.М.; головний спеціаліст інспекції з питань захисту прав споживачів у Сумській області; Бондаренко К.В., педіатр Сумської обласної дитячої клінічної лікарні.

Учасники заходу – спеціалісти управлінь (відділів) освіти, методисти дошкільної освіти районних, міських методичних кабінетів, у загальній кількості 27 осіб.

У ході роботи учасники мали змогу ознайомитися: з нормативно-правовим забезпечення організації харчування та медичного обслуговування дітей дошкільного віку в дошкільному навчальному закладі; санітарно-епідеміологічними вимогами до організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах; вимогами до оформлення та ведення документації з харчування та медичного обслуговування в дошкільному навчальному закладі; вимогами до організації дієтичного харчування в ДНЗ; розглянули питання виховання культурно-гігієнічних навичок у дітей дошкільного віку в процесі споживання їжі та контролю за організацією харчування та медичного обслуговування в дошкільному навчальному закладі.

Учасникам надано методичні рекомендації щодо виховання культурно-гігієнічних навичок у дітей дошкільного віку в процесі споживання їжі.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO