Обласний семінар-практикум учителів географії та економіки «Олімпіадні завдання з географії та економіки»

на головну resВідповідно до плануроботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, 14 квітня 2016 рокуна базі Хухрянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Охтирської міської ради відбувся обласний семінар-практикум учителів географії та економіки «Олімпіадні завдання з географії та економіки».

Мета заходу – пошук шляхів підвищення ефективності роботи з обдарованими учнями загальноосвітніх навчальних закладів області, поглиблення практичних знань та умінь учителів географії та економіки.

На заході були присутні представники: Білопільського, Краснопільського, Сумського, Недригайлівського, Лебединського, Тростянецького, Липово-Долинського, Великописарівського районів, та мм. Суми, Конотоп, Ромни, Охтирки, Лебедин (у загальній кількості 17 осіб).

На семінарі виступили: Попов В.Д., методист географії та економіки Сумського ОІППО з темою «Шляхи підвищення ефективності роботи учителів з підготовки учнів до предметних олімпіад»; Бартош Є.М., учитель географії Роменської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 Роменської міської ради з темою «Використання інформаційно-комп’ютерних технологій під час підготовки учнів до олімпіадних змагань з географії»; Олех А.П., учител економіки Конотопської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 Конотопської міської ради з темою «З досвіду підготовки учнів до участі в олімпіаді з економіки та написання науково-дослідних робіт». Технологією розв’язання практичних завдань з економіки поділилась з учасниками семінару Філатова С.Ю., учитель економіки Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 17 м. Суми.

У цікавій формі були проведені позакласні заходи: «Гноми-економи», веб-квест «Пошук аналогів світових природних об’єктів в Україні» учителем географії Карпенко Л.В., Хухрянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Охтирської районної ради.

Під час проведення круглого столу учасники обмінялись думками щодо важливості питання стимулювання інтересу учнів до навчання та ролі в цьому інтелектуальних змагань з географії та економіки.

За результатами роботи обласного семінару учасники отримали методичні рекомендації практичного спрямування.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO