Власна методична розробка – вагомий доробок учителя – методиста

на головну13 квітня 2016 року, відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, відбулось зайняття учасників обласної школи майбутнього «учителя-методиста» («викладача-методиста», «вихователя-методиста», «керівника-гуртка-методиста», «практичного психолога-методиста»), у якому взяло участь 40 педагогів навчальних закладів області.

Зі словами вітання до учасників звернувся Нікітін Ю.О., в.о. ректора Сумського ОІППО, д.істор.н., доцент.

З нормативно-правовою базою, особливостями моделювання власної методичної розробки учасників заходу ознайомила Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, к.пед.н., доцент.

Під час дидактичного тренінгу «Від педагогічної ідеї – до практичної реалізації» (Сєрих Л.В., завідувач кафедри дошкільної та шкільної освіти Сумського ОІППО, к.пед.н., доцент) педагогічні працівники набули практичних умінь із визначення об’єкту та предмету дослідження.

По завершенню пленарної частини заходу учасники отримали інформацію про порядок та терміни подання розробки на розгляд комісії зі схвалення власних методичних розробок педагогічних працівників (Сердюк О.П., завідувач навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО) та методичні рекомендації, індивідуальні консультації за напрямом діяльності (секретарі експертних груп – методисти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю).

У межах проведення заходу, адміністрація інституту (в.о. ректора Нікітін Ю.О. та проректор Удовиченко І.В.) відзначили роботу вчителів, які результативно втілюють у практику роботи методичні напрацювання, привітавши Удовиченко Дарину, ученицю Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Лебединської міської ради (учитель Логвиненко Н.М.) за зайняте І місце у конкурсі знавців англійської мови для учнів «Моя Батьківщина: місце, де я живу/місце, яке я люблю» (MyMotherland: theplacewhereIlive/theplaceIlovethemost), що проводився Міністерством освіти і науки України (спільно з видавництвом MMPublications) з жовтня 2015 року по лютий 2016 року, на підтримку ініціативи Президента України «2016 – Рік англійської мови в Україні». 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO