Проектно-технологічна діяльність: від ідеї до втілення

на головну resВідповідно до плануроботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 р., 6квітня на базі Сумського Палацу дітей та юнацтва відбулося засідання обласної школи педагогічної майстерності для вчителів трудового навчання (обслуговуючі види праці) «Проектно-технологічна діяльність: від ідеї до втілення».

Мета заходу – поглиблення практичних знань та умінь учителів трудового навчання з організації вивчення варіативної складової (декоративно-ужитковий напрям).

На заході були присутні представники Білопільського, Буринського, Глухівського, Кролевецького, Недригайлівського, Сумського, Тростянецького районів та міст Суми, Конотоп, Лебедин, Охтирка, Шостка у загальній кількості 28 осіб.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася Шаповал Л.В. – заступник директора з навчально-виховної роботи. У творчій атмосфері пройшли майстер-класи: «Писанкарство», «Художня кераміка», «Текстильна пластика», які провели Коздровська В.М. – керівник народної студії образотворчого мистецтва, Базіна М.Ю. – керівник зразкової майстерні художньої кераміки та Драновська К.Е. – педагог народної студії образотворчого мистецтва Сумського Палацу дітей та юнацтва.

Під час проведення круглого столу, заслухано й обговорено доповідь «Особливості організації проектно-технологічної діяльності на уроках трудового навчання» Кореневої І.В. ‒ методиста з трудового навчання Сумського ОІППО.

За результатами роботи семінару учасники отримали методичні рекомендації практичного спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO