Упровадження програми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція»

на головну res01 квітня 2016 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулась робоча зустріч з питань упровадження програми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція», яка розпочалась з привітальних слів Удовиченко І.В., проректора з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Шеламкової А.М. представника Українського фонду «Благополуччя дітей».

На заході були присутні методисти Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (Каленик О.В., Давидова Ю.І.) та методисти Великописарівького, Конотопського районів, міста Охтирки та – постійні учасники (від Сумської області) тематичних семінарів-тренінгів.

Методистами була представлена «Галерея досвіду» упровадження програми виховних заходів з попередження торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» у Сумській області.

Шеламкова А.М. проаналізувала труднощі та виклики, що виникають у процесі впровадженні курсів, основаних на даній програмі, стратегії їх подолання.

По завершенню робочої зустрічі були підбиті підсумки, проведено анкетування та індивідуальне консультування учасників.

20160401 101941 res 20160401 130726 res

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO