Щоденник ІV етапу ХLІІІ Всеукраїнської олімпіади з географії. Юні географи виборюють звання найсильнішого

на головну30-31 березня учасники ІV етапу ХLІІІ Всеукраїнської олімпіади з географії плідно працювали, виконуючи завдання змагань. У перший день, упродовж чотирьох годин, учні виконували завдання теоретичного туру. Перші 45 хвилин виконували 30 тестових завдань. Увесь інший час – три теоретичні завдання.

Наступного дня виконувались завдання практичного туру, які для учасників були досить цікавими. Це ‒ завдання з мінералогії; «Альманах мандрівника» ‒ опис подорожі одного з мандрівників, що містив географічні помилки, які учасники мали виправити; визначення за фотографією прізвища мореплавця, регіону мандрів та цілі його подорожі; за даними інвестицій США в країни Європи, визначити п’ятірки інвестиційно найсприятливіших країн; «Загадкові канали» ‒ визначити за фотозображеннями канали, зробити їх повний опис за зразком тощо.

У вільний час керівники команд відвідували підприємства та історичні пам’ятки міста.

1 квітня юні географи відпочиватимуть і насолоджуватимуться екскурсійною програмою містом, а журі підбиватиме підсумки, які буде оголошено 2 квітня на урочистому закритті ІV етапу ХLІІІ Всеукраїнської олімпіади з географії.

P1012963

P1012970

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO