Обласний семінар учителів музичного мистецтва

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2016 рік,30 березня 2016 року на базі Великобобрицької загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів Краснопільської районної радиСумської області був проведений семінар для вчителів музичного мистецтва за темою «Методи та прийоми активізації навчальної діяльності на уроках музичного мистецтва».

Мета семінару – розширення знань учасників семінару щодо методів та прийомів активізації навчальної діяльності учнів на уроках музичного мистецтва.

Методист з предметів естетичного циклу, районного методичного кабінету Краснопільського відділу освіти, молоді та спорту Середа Н.І., ознайомила присутніх зі станом естетичного виховання школярів на уроках та у позаурочний час.

Сердюк О.П., методист з музики та естетичних дисциплін Сумського ОІППО презентувала доповідь «Методи та прийоми активізації навчальної діяльності на уроках музичного мистецтва».

У ході семінару були проведені майстер-класи вчителями музичного мистецтва Краснопільського району: «Використання інтерактивних методів навчання на різних етапах уроку музичного мистецтва» (Кулик О.О), «Музичні ігри як засіб підвищення активізації навчальної діяльності на уроках» (Сіробаба О.О.), «Пальчиковий театр» як один із методів пізнавальної діяльності учнів» (Ткаченко Т.О.), «Народна пісня – нев’януча окраса духовної культури народу» (Слюсарєва О.Б.).

За результатами семінару учасники отримали методичні рекомендації щодо методів та прийомів активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках музичного мистецтва.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO