У Сумах змагаються найсильніші знавці географії серед учнів з усієї країни

на головну res29 березня 2016 року на базі державного навчального закладу «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти» урочисто розпочався ІV етап ХLІІІ Всеукраїнської олімпіади з географії. З вітальним словом до учасників змагань звернулась директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Попова О.І., наголосивши на тому, що питання роботи з обдарованою учнівською молоддю є пріоритетними на сьогодні, а бажання здобувати знання та саморозвиватись для кожного з присутніх у залі – важлива необхідність.

Головний спеціаліст Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Гладковський Р. В. побажав учасникам не лише перемог, але й активної участі в розвитку географічної науки України.

Після знайомства з 25 командами усі присутні познайомились і з членами професійного журі, серед яких географічні світила”: професори, кандидати географічних, економічних наук, учителі-практики. Вітання та творчі настанови учасники отримали і від голови журі інтелектуальних змагань Олійника Я.Б., доктора економічних наук, професора, декана географічного факультету Київського національного університету імені Т.Г. Шевченка.

Художні номери від творчих колективів міста дарували чудові емоції усім присутнім.

Упродовж п’яти днів учнівські команди з усієї України змагатимуться за звання найсильніших географів. Програма змагань передбачає, окрім виконання теоретичних та практичних завдань, екскурсії містом, музеями та вищими навчальними закладами м. Суми, презентацію Сумського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, зустріч учасників олімпіади з вихованцями Сумського палацу дітей та юнацтва.

Нагородження переможців відбудеться на урочистому закритті олімпіади 2 квітня 2016 року.

Міністерство освіти і науки України, Департамент освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та Державний навчальний заклад «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти» виступаючи організаторами олімпіади, бажають творчої наснаги, максимального розкриття здібностей та гарних емоцій учасникам! А перемоги – найсильнішому!

P1012917 res P1012938 res

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO