Навчальні семінари для педагогічних працівників, залучених для роботи на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році

на головну resВідповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 05.11.2015 № 1143 «Про затвердження Календарного плану підготовки та проведення в 2016 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти», Плану спільних дій Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти та Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації щодо підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року в Сумській області, затвердженого 20.11.2015, у період з 14.03.2016 по 18.03.2016 працівниками навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Сагалаєвою Н.В., Остапенко О.І., Борисенко О.Ф., Братковою Г.М., Курган О.В., Нежинцевою Л.П., Максименко Т.В., Самойловою Т.В., Чернушенко А.М. була проведена серія навчальних семінарів для педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів, залучених для роботи на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання у Сумській області.

Метою проведення навчальних семінарів була підготовка педагогічних працівників до виконання обов’язків старших інструкторів під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році. Семінари відбулися на базі загальноосвітніх та вищих навчальних закладів мм. Суми, Охтирка, Конотоп, Ромни, Шостка.

Під час проведення навчальних семінарів педагогічні працівники були ознайомлені з нормативно-правовим забезпеченням зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році, особливостями його проведення; правилами роботи з основними документами та матеріалами пункту проведення зовнішнього оцінювання; обов’язками старшого інструктора та інструктора, які працюють в аудиторіях пунктів тестування; нестандартними ситуаціями, що можуть виникнути під час організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання, а також з порядком дій у разі виявлення порушень учасниками процедури проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

Учасникам був продемонстрований навчальний фільм Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти щодо обов’язків персоналу пунктів тестування (старших інструкторів, інструкторів, чергових).

Після завершення навчання проводилась сертифікація, яка передбачала підтвердження відповідності рівня підготовки залучених педагогічних працівників установленим вимогам, що зазначені у нормативно-правових документах. Формою проведення сертифікації був тест-контроль в он-лайн режимі. Усього було підготовлено 630 педагогічних працівників.

P1012860 res

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO