Методичний освітній захід з міжнародною участю «Ефективні стратегії підготовки учнів до ЗНО з англійської мови»

 головну10 березня 2016 року в Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся методичний освітній захід для вчителів англійської мови «Ефективні стратегії  підготовки учнів до ЗНО з англійської мови», що проводився Міжнародним освітньо-методичним центром Дінтернал-Книга, у партнерстві з Представництвом британського видавництва Пірсон та за підтримки Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.  Захід був проведений з  метою покращення якості іншомовної освіти в середніх загальноосвітніх навчальних закладах м. Суми та Сумської області, підвищення фахового рівня вчителів англійської мови з підготовки випускників загальноосвітніх навчальних закладів до зовнішнього незалежного оцінювання.

Форма проведення заходу –  серія 3-х тренінгів та заключного семінару для вчителів, спрямованих на розвиток уміння практично застосовувати ефективні стратегії підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання на уроках англійської мови у старших класах. Тренінги проводили методисти освітньо-методичного центру Дінтернал-Книга – досвідчені викладачі англійської мови,  сертифіковані  екзаменатори міжнародних іспитів з англійської мови – Роберт Хартіган, Світлана Сорочинська.

У заході взяли участь 95 педагогічних працівників області: керівники районних методичних об’єднань учителів англійської мови Сумської області; по одному представнику від кожної школи м. Суми (учителі, що викладають англійську мову в 9-11-х класах); голови шкільних методичних об’єднань спеціалізованих шкіл та гімназій мм. Суми, Конотоп, Шостка; викладачі англійської мови вищих та професійно-технічних навчальних закладів  м. Суми.

Від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у заході брали участь: Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи; Сагалаєва Н.В., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання; Клюніна Н.В., методист з англійської  мови відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку.

У рамках заходу відбулась виставка сучасних автентичних навчальних ресурсів для підготовки до ДПА та ЗНО з англійської мови, які мають грифи МОН України.

Після проведення тренінгів усі  учасники отримали сертифікати.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO