«Афлатот» – крокує Україною

 головну resВідповідно до плану заходів з питань упровадження соціальної та фінансової освіти дітей дошкільного віку, затверджених Міністерством освіти і науки України, 15-16 лютого 2016 року на базі Університету банківської справи, у рамках інструктивно-методичної наради, відбулося навчання педагогів, які опікуються дошкільною освітою, за освітнім проектом «Афлатот» «Соціальна і фінансова освіта дітей дошкільного віку».

Захід урочисто відкрили: Грищенко Ганна Анатолієвна, представник відділу дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України; Низковська Олена Вікторівна, начальник відділу дошкільного розвитку Інституту модернізації змісту освіти; тренери – Сулава Кетеван, представник Aflatoun International та Сулімова Світлана Іванівна, представник Школи Рівних Можливостей.

Участь у засіданні взяли понад 16 координаторів проекту з різних областей України, від Сумської області в заході брала участьМіщенко Лариса Борисівна, методист дошкільного виховання Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

У ході роботи учасники мали можливість ознайомитись з концепцією освітнього проекту «Афлатот», його метою, завданнями, принципами та структурою. Учасників ознайомили з методикою організації та проведення занять за проектом «Афлотот». Захід проводився з використанням активних, інтерактивних форм методичної роботи. Кожен учасник апробував проведення заняття за проектом.

По завершенню роботи всі учасники отримали сертифікати, що надають статус національного тренера з упровадженняосвітнього проекту «Афлатот» – соціальної і фінансової освіти дітей дошкільного віку.

sertifikat

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO