Щоденник олімпіад. Олімпіада з трудового навчання

на головну result22-24 січня 2016 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 27 відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.

В олімпіаді взяло участь 46 учнів 9-11 класів, і з них 29 хлопців та 17 дівчат. За перемогу змагалися представники 23 районів та міст Сумської області. Найчисельніші команди учнів – м. Глухів (5 учнів), Кролевецького району – 4 учні, Глухівського, Л-Долинського, Сумського районів та м. Суми, м. Лебедин (по 3 учні з кожного).

Олімпіада складалася з трьох турів:

  • практичної роботи (учасникам олімпіади було запропоновано виготовити виріб із визначеного набору матеріалів. Для дівчат – це чохол-органайзер для швейної машинки та пано для дитячої кімнати, для хлопців – дитяча іграшка);

  • теоретичного туру (учасникам було запропоновано дати відповіді на тестові запитання);

  • творчої роботи (захисту проекту) −під час захисту проекту учасники представляли домашні роботи, презентували їх та відповідали на запитання членів журі щодо процесу виготовлення, особливостей конструкції, підбору конструкційних матеріалів. Теми проектів: для хлопців 9 класу – «Набір кухонного приладдя»; дівчат 9 класу – «Сучасна текстильна інтер'єрна іграшка»; хлопців 11 класу – «Модель механізму (машини)»; дівчат 11 класу – «Інтер'єрна прикраса».

Переможцями олімпіади визнано 22 учні (4 – вибороли перші місця, 7 – другі, 11 – треті місця).

Найбільшу кількість призових дипломів вибороли учні Кролевецького, Липоводолинського районів та м. Глухів (по 3 дипломи з кожного).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO